Auton valot

Laadukkaat auton valot meiltä joka malliin ja tilanteeseen

Auton valot ja auton lisävalot ovat erittäin oleellinen varuste autossa. Niiden valinnassa on oltava erityisen tarkkana niin turvallisuuden kuin omaan merkkiin ja malliin sopivuudenkin kannalta. Millaisia valoja tahansa ei voi myöskään autoonsa asentaa, sillä valoille on asetettu tietyt lait ja ehdot. Verkkokauppamme tarjoaa erityisen kattavan ja monipuolisen valikoiman erilaisia valoja ja lisävaloja, sillä valikoiman tarjoavat useat alan parhaat jälleenmyyjät. Löydät ne kaikki helposti verkkokaupastamme yhdeltä ja samalta sivustolta, kuten myös monet muut autoiluun liittyvät tarvikkeet. Lue seuraavaksi lisää auton valoista ja tutustu valikoimaan!

Auton valot eivät ole vain pakollinen turvaväline, vaan tietyillä valoilla voi myös tuunata autoaan. Esimerkiksi auton led-valot ovat suosittuja valoja, sillä niillä saa luotua tunnelmaa autoon. Muista kuitenkin, että auton ollessa liikkeellä kaikki koristevalot eivät ole sallittuja.

Monipuoliset auton valot eri malleihin

Auton valojen vaihto onnistuu monilta jopa ilman kokemusta. Voit siis helposti tilata tarvittavat valot kaupastamme ja vaihtaa ne nopeasti itse säästäen samalla huoltokuluissa. Oikeanlaiset auton valot selviävät oman auton ohjekirjasta. Osa valoista sopii useisiin malleihin. Muista kuitenkin, että esimerkiksi auton alustavalot ovat ajossa kiellettyjä.

Löydät sivustoltamme monia erilaisia auton valoja, kuten ajovaloja, lisävaloja, led-valoja, takavaloja, sumuvaloja ja esimerkiksi vilkkuvaloja. Jopa noin 1 000 valotuotteen valikoimamme eri jälleenmyyjiltä on niin valtava, että voi jopa aiheuttaa valinnanvaikeuksia monille. Voit kuitenkin selata valoja kätevästi verkkokauppamme eri kategorioiden avulla. Esimerkiksi peruutusvalot, ajovalot, jarruvalot ja takavalot löytyvät omista kategorioistaan.

Auton lisävalot parantavat näkyvyyttä

Auton lisävalot voidaan asentaa autoon auton omien kaukovalojen lisäksi. Nykyisen lain mukaan autoon saa asentaa yhdestä kolmeen lisävaloa. Lisävalot, kuten muutkin auton valot, on asennettava määräysten mukaan. Auton kaukovalojen ja lisävalojen yhteenlaskettu referenssiluku esimerkiksi saa olla korkeintaan 100. Kaikki led-valot autoon ovat saatavilla kaupastamme niin auton sisä- kuin ulkotiloihinkin. Muista tarkastaa tarvittavat määräykset myös niiden osalta, jotta autosi valot ovat varmasti lailliset.

Auton valot, kuten auton lisävalot, voivat olla hyvin monenlaisia. Lisävaloista led–lisävalot ovat suosituimpia. Ne tuottavat paljon vähemmällä sähköllä isomman valotehon. Lisäksi näiden valojen valokeila on muotoiltavissa tarkemmin. Lisävaloja varten voi olla tarpeen ostaa myös lisävaloteline. Voitkin tilata verkkokauppamme kautta myös telineitä eri tarkoitukseen, kuten myös monia muita auto- ja autoilutarvikkeita valojen lisäksi. Useiden jälleenmyyjien tuhansien tuotteiden valikoima riittää myös vaativaan makuun!